15 april 2024

UNIZO Ondernemerscafé Mechelen @Zapoi

We nodigen je graag uit voor het volgende Ondernemerscafé georganiseerd door UNIZO Mechelen. Onze ondernemerscafés zijn bekend om hun informele en gezellige sfeer, waar lokale ondernemers samenkomen om te netwerken, ideeën uit te wisselen en nieuwe connecties te maken.

Deze keer zijn we te gast bij de Zapoi in Mechelen, waar we je van harte verwelkomen vanaf 20 uur. Verwacht een avond vol inspirerende gesprekken, nieuwe ontmoetingen en natuurlijk een hapje en een drankje om de avond compleet te maken.

Datum: Maandag 15 april Tijdstip: 20 uur Locatie: Zapoi, Onze-Lieve-Vrouwestraat 117, 2800 Mechelen

De bijdrage voor deze avond bedraagt 15 euro per persoon voor niet-leden (gratis voor leden), inclusief hapjes en drankjes.

We streven ernaar om onze evenementen toegankelijk te houden voor alle ondernemers, dus voel je vrij om ook een collega-ondernemer mee te brengen! Sharing is caring, en we geloven dat samen genieten van positieve vibes alleen maar bijdraagt aan de ervaring.

Graag vragen we je om je aanwezigheid te bevestigen via … zodat we voldoende hapjes en drankjes kunnen voorzien voor alle gasten.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op het Ondernemerscafé en samen een inspirerende avond te beleven. Tot dan!

Met vriendelijke groet,

Team UNIZO Mechelen

Praktisch

UNIZO Mechelen
info@unizomechelen.be

© 2024 · UNIZO Mechelen · Powered by MijnOnlineshop.be